Trimmer'n

Informationer

 • Brug af skabe i omklædningen

  Da vi ofte hører fra frustrede medlemmer som ikke kan få et skab i omklædningerne mens de træner, har vi sat fokus på at efterleve ordensreglen: "Det er kun tilladt at benytte skabene i omklædningen mens man træner". Bestyrelsen vil fremad et par gange årligt, med en uges varsel tømme låste skabe i omklædningerne hvor der ikke er et tilhørende trænende medlem i Trimmeren.

  Generalforsamling 2024

  Der afholdes Generalforsamling onsdagg d. 24 april 2024 kl. 16 i mødesalen, med efterfølgende middag i kantinen.

  Dagsorden er ophængt i Trimmer´n.

  Tilmelding enten under fanen "hold" på hjemmesiden, eller på blanket i Trimmer´n. 

  Vh Bestyrelsen

  Deltagere på holdene

  Det er vigtigt, at I melder jer på hold når I ønsker at deltage - ved færre end 3 tilmeldte bliver holdet aflyst, og hvis der over en periode ikke har været nok tilmeldte lukkes holdet helt.

  Besked ved aflysning af hold

  Hvis du ønsker at få en e-mail, hvis det hold, du har tilmeldt dig, bliver aflyst, skal du i din profil på Trimmer’ns hjemmeside tilføje din e-mailadresse. Husk at gemme!

  Glemte/mistede kort

  Hvis du har mistet dit medlemskort, enten under træning eller på terrænet, ligger det muligvis på kontoret i Trimmer'n..

  Skriv til bestyrelsen og oplys nummeret på det mistede kort..

  Vh. Bestyrelsen

 • Copyright © 2008-2024 Trimmern. All Rights Reserved. Trimmern - Nordsjællands Hospital - Hillerød - Dyrehavevej 29 - 3400 Hillerød - tlf: 48294748